Hoe werkt Kulapapa?

Kulapapa is een website waar ouders die kinderen op scholen hebben zitten, hun tweedehands kinderspullen te koop kunnen zetten, of juist te koop vragen en lenen, maar ook leuke tips met elkaar kunnen delen. Als je je registreert bij Kulapapa, geef je aan op welke school jouw kind(eren) zit(ten). Om dubbele vermeldingen te voorkomen hebben wij een database van scholen in Nederland gemaakt.

Nadat jouw school zich heeft aangemeld bij Kulapapa, krijgen alle ouders van je school een e-mail met daarin de inloggegevens.

Als je hebt ingelogd, kom je op de afgeschermde Kulapapa-pagina terecht, waar je alleen schoolouders treft van de school waar jouw kind(eren) op zit(ten).

Nu kan je aan de slag! Op zoek naar voetbalschoenen voor je dochtertje? Of heb je voetbalschoenen te koop? Heb je zin om met een aantal schoolouders op woensdagavond te gaan voetballen? Of ben je op zoek naar een leuk voetbalveldje bij je in de buurt?

Het kan allemaal bij Kulapapa! Plaats een advertentie in de rubrieken Te Koop Gevraagd, Te Koop Aangeboden, Te Leen Gevraagd of Te Leen Aangeboden

Kulapapa is niet alleen voor schoolouders maar ook van schoolouders. In de rubriek Deel Met Elkaar, kan je tips, tricks en vragen aan elkaar voorleggen. 

In Nederland zijn bijna 800.000 zzp-ers. Velen daarvan zijn ook schoolouders. Bij Kulapapa geven we jou graag een platform. Door middel van een betaalde banner kunnen zij zich zichtbaar maken aan de andere schoolouders. Zodat jij kan ontdekken wat die schoolouder nu doet die jij elke dag ziet. En wie weet, kan die Ondernemende Schoolouder dan iets voor jou betekenen.

Doordat alleen ouders van jouw school zich mogen registreren, begeef je je op Kulapapa in goed, vertrouwd en veilig gezelschap. Net zoals de schoolomgeving van jouw kinderen.

Wil je zien hoe Kulapapa werkt? Klik hier en bekijk de video.

Dus laat jouw school zich aanmelden bij Kulapapa, hét online prikbord voor schoolouders.